Mercedes-Benz

Tweedehands wagens van Mercedes-Benz.
Goed op weg met Nearly New Car.

Tweedehands wagens van Mercedes-Benz bij Nearly New Car

Mercedes-Benz staat voor 125 jaar passie, onberispelijke kwaliteit, innovatie en fascinatie.

"Het merk met de Ster" is hét referentiepunt inzake veiligheid, comfort en rijdynamiek. ABS, BAS, het veiligheidskoetswerk, ESP, gordelspanners, kinderzitjesherkenning, etc. zijn maar enkele voorbeelden van onze revolutionaire ontwikkelingen.

Andere innovaties vindt men terug in de Fuel Cell en Natural Gas Technology, alsook in Bluetec en BlueEfficiency labels.

Nearly New Car: bijna nieuwe wagens.

Nearly New Car kent de historiek van elke wagen: kilometerstand, onderhoud, inschrijvingsdatum etc. alle informatie van het voertuig is gekend. Bovendien wordt elk voertuig op 125 punten gecontroleerd en gereconditioneerd.

Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten. Via Car-Pass beschermen de overheid en automobielsector u en alle eerlijke autoverkopers tegen wanpraktijken.

Prijs: "Doe een goede zaak".

Voor een goede deal moet u bij Nearly New Car zijn. Nearly New Car is het alternatief bij uitstek voor de slimme koper die op zoek is naar een bijna nieuwe of (recente) tweedehandswagen.

Zekerheid.

Na de aankoop van uw wagen bij Nearly New Car, een afdeling van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg, kan u vanzelfsprekend ook beroep doen op de erkende servicepunten van de officiële invoerder.

Garantie tot 3 jaar of 200.000 km.

Alle tweedehandswagens genieten wettelijk van 1 jaar garantie. Dankzij de garantieverlenging kunt u de waarborg van uw Nearly New Car voordelig met één of twee jaar uitbreiden of tot de totale kilometerstand van 200.000 km is bereikt. De waarborg eindigt automatisch wanneer één van beide criteria wordt bereikt: hetzij de duur, hetzij de kilometerstand.

Service.

Onze Sales Consultants voeren klantenservice hoog in het vaandel. Zij verkopen niet enkel een auto maar hebben een langetermijnrelatie met elke prospect of klant en zoeken steeds naar persoonlijke oplossingen op maat.

Nearly New Car: The Movie