Mercedes-Benz

Nu verlengde saloncondities!

saloncondities

Uw nieuwe Mercedes is dichterbij dan u denkt.

Bent u op zoek naar een sportief uitgeruste wagen? Bij Mercedes-Benz profiteert u nu tot 29 februari van scherpe prijzen op een grote selectie Mercedes-Benz modellen. Per model heeft u keuze uit een reeks interessante pakketten die speciaal zijn samengesteld om uw wagen een extra sportieve look te geven. Bovendien geniet u van een interessante overnamepremie.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en laat u op maat begeleiden door onze commercieel afgevaardigden.

Bel ons om een afspraak te maken of een proefrit in te plannen:

  • GMS Leuven: 016 40 00 10

Geniet nu 3 jaar gratis van de beste service voor uw Mercedes-Benz.

Als u tijdens het Autosalon een nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, GLB of C-Klasse bestelt, krijgt u automatisch 3 jaar lang (tot 75.000 km) ons serviceprogramma ServiceCare gratis. ServiceCare bevat alle essentials die u nodig heeft voor een perfect onderhouden wagen: dekking van alle kosten voor gepland onderhoud en nazicht, inclusief vervanging van filters, oliƫn en Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Kies bij uw bestelling voor het ServiceCare programma, en de promotie wordt automatisch geactiveerd.

* Gratis onderhoudspakket (ServiceCare) tot 3 jaar (tot 75.000 km), afhankelijk van welke limiet het eerst wordt bereikt, bij bestelling - tussen 25/11/2019 en 02/02/2020 inbegrepen - van de volgende modellen: A-Klasse (177), B-Klasse (247), CLA (118), GLA (156 en 247), GLB (247), C Klasse (205). De aanbieding op ServiceCare is niet geldig voor AMG-modellen. De aanbieding is cumuleerbaar met de lopende commerciƫle acties en niet cumuleerbaar met de Starvoorwaarden of de overnamepremie.

Overnamepremie

Overweegt u een nieuwe wagen? Dan is het goed om te weten dat uw oude wagen nog meer waard is dan u denkt. Als u een nieuwe wagen koopt bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz, krijgt u een interessante overnamepremie* voor uw vorige wagen. En het mooie: deze premie is geldig bovenop al onze andere acties.

* Vraag naar de actievoorwaarden bij onze commercieel afgevaardigden.