Mercedes-Benz

Ons bedrijf.
Graag tot uw dienst.

https://origin-embcms-rt-cma.i.daimler.com/content/dam/belgium/retailer/retail-g-l/gms-leuven/vestigingen/mercedesbenz-leuven-715x230px.jpg

Veel introductie hebben de klassewagens van Mercedes-Benz niet meer nodig. Al 125 jaar staat het Duitse automerk voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. GMS-Groep is reeds tien jaar actief als verdeler.

Bij onze vestiging in Heverlee kunt u alvast terecht voor het beste van het beste. Wij verdelen alle wagens van Mercedes-Benz, zowel de gloednieuwe als iets minder recente modellen. Service voor onze klanten staat daarbij centraal. Dat geldt zowel voor, tijdens als bij de naverkoop. Maak u klaar om het sterrenstelsel van Mercedes-Benz te verkennen!

Onze doelstellingen.

De belangrijkste doelstelling van GMS LEUVEN is het leveren van premium producten en diensten om duurzame mobiliteitsoplossingen aan onze klanten te bieden. Hierbij vertrekken we steeds vanuit het verwachtingspatroon van onze stakeholders zodat we een werkelijke toegevoegde waarde tegen een in verhouding staande, correcte prijs kunnen bieden.

GMS Leuven wil haar vijf bedrijfswaarden in praktijk omzetten. We rekenen op al onze medewerkers om zich hier allen voor in te zetten. Als hulpmiddel hiervoor hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet. De vijf waarden van You drive us zijn:

1. Pleasure to serve
Het is een plezier om een relatie goed te dienen. Dat geeft voldoening. Daarom doen we het.

2. Steeds betere oplossingen door Mensen voor Mensen
Tevreden medewerkers bieden oplossingen aan tevreden klanten. We luisteren naar onze stakeholders zodat we ons in zijn of haar plaats kunnen stellen. We zijn kritisch op onszelf (op zoek naar risico’s en kansen) en gaan na hoe we  kunnen verbeteren, individueel en in team (together enabel & achieve more).

3. Integriteit
Integriteit is de persoonlijke eigenschap dat een individu eerlijk, oprecht en niet omkoopbaar is. De persoon zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties. Integriteit dient af te stralen vanwege de directie en het management. Slechts dan kan de hele organisatie integer worden en blijven.

4. Financiële gezondheid
Dient als een verzekering voor de toekomst. Bij alles wat we doen dienen we de financiële gezondheid van de onderneming (remuneratie, facturatie, thesaurie, …) in beschouwing te nemen. Enkel dan kunnen we op lange-termijn een gezonde onderneming blijven.

5. Ecologische duurzaamheid
We consider the environment. Als automobiel bedrijf investeren we in een zo beperkt mogelijke ecologische voetafdruk. Alle afvalstoffen zoals oliën, batterijen, banden, verven, enz. worden gerecycleerd via RecyTire, MeRSy,… . Er wordt geïnvesteerd in duurzame energie en een verantwoord gebruik er van wordt nagestreefd.